Meseri originale in UK

// December 9th, 2009 // Sfaturi practice

Buna ziua si tie cititorule !

Plimbandu-ma aiurea prin orasul Plymouth, unde locuiesc de vreo 3 luni cu acte in regula, i-am surprins pe micii negustori care-si castigau existenta prin centrul orasului. Adevarul e ca imi caut si eu un job, dar ceva mai normal, ceva mai simplu, mai light…

Acest tanar, probabil a lucrat ca mascarici intr-o gradinita dar, l-au dat afara pentru ca…stii expresia aceea:copiii nu te inghit pe tine dar, tu inghiti copiii? Un batranel care trecea intamplator prin zona cu nepotelul, ii explica copilasului ca aceea e o maimuta dresata. Si crede-ma pe cuvant ca a trecut pe sub bara!

P1180807

Acest “domn” care la prima vedere pare un om cu diplome, probabil a fost dat afara de la circ. Cine mai merge in ziua de azi la circ sa vada mascarici…?

P1190018

Acest batranel facea cover dupa Beatles. Era destul de ok, avand in vedere instrumentele din dotare, care presupun ca erau din aceeasi perioada cu muzica pe care o canta.

P1180671

Acestia erau taxisti…Probabil se ascundeau de neveste sau de probleme. O fi si asta o meserie…!?

P1180592P1180831

De el nu stiu ca sa zic…Cred ca a scapat de undeva. Nu s-a ascuns prea bine… Era in fata magazinului “Paund land” unde vine toata lumea la cumparaturi, si crede-ma nu stia romaneste…

P1180678

Leave a Reply

Rss Feed Tweeter button Facebook button Digg button Flickr button Youtube button